Meteen naar de inhoud

Hoogbegaafdheid en TOS


13/10/22
In het kader van WereldTOSdag heb ik een introductievideo opgenomen over de combinatie hoogbegaafdheid en een TOS. Hierin belicht ik kort de uitdaging m.b.t. het (h)erkennen van deze combinatie, geef ik een kijkje in mogelijke overlap van kenmerken (en gedragingen) en zoom ik in op het belang van (vroeg)signalering.

Met deze video, ter kennismaking van deze combinatie, hoop ik bij te dragen aan het vergroten van bekendheid en kennis van de combinatie hoogbegaafdheid met (mogelijk) een TOS.

Deze video is een kick off, er zullen in de loop van de tijd meer video’s volgen.

De video’s worden t.z.t geplaatst in het kennisportaal en zullen o.a. gericht zijn op de combinatie hoogbegaafdheid/ Tos waarbij ik inzoom op specifieke onderwerpen. Op die wijze kan, naar behoefte, voor meer diepgang gekozen worden.