Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Disclaimer Youniq Academy

Disclaimer Youniq Academy

Dit kennisportaal bevat video’s die met grote zorg zijn samengesteld en opgenomen. Ik streef ernaar om relevante en nuttige informatie te delen met de gebruikers, maar het is van groot belang om te begrijpen dat de aangeboden informatie nooit volledig kan zijn. Elk kind en elke combinatie van factoren is uniek, en wat voor de ene situatie geldt, is mogelijk niet van toepassing op een andere situatie.

Ik deel mijn kennis en inzichten op basis van mijn achtergrond als leerkracht, specialist op het gebied van hoogbegaafdheid en ervaringsdeskundige. Het is belangrijk op te merken dat de informatie die ik verstrek gebaseerd is op mijn persoonlijke ervaring en kennis en het kan zijn dat andere experts of bronnen tot andere conclusies komen.

Indien u van mening bent dat ik informatie heb gebruikt die niet rechtsgeldig is of verouderd is, nodig ik u vriendelijk uit om contact met mij op te nemen. Ik ben altijd bereid om correcties aan te brengen en mijn content bij te werken om de juistheid te waarborgen.

Het is echter essentieel om te begrijpen dat ik niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor enige schade of nadelige gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op dit kennisportaal is geheel op eigen risico, en het is aan de gebruiker om te bepalen hoe de verstrekte informatie van toepassing is op hun specifieke situatie.

Dank u voor uw begrip en vertrouwen in mijn kennisportaal. Het is mijn doel om informatieve en educatieve video’s te bieden om te helpen bij uw zoektocht naar kennis en inzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *